Sunday, 28 August 2011

terimakasihbubu : ) iloveyou , hihi xD

terkejut tak ? terkejut tak ? hihi .
KENAPE??
taklah , kan tetibee jea aku iloveyou segala bagai , sedangkan aku takde boyfiee , kankan ?
hee :D okaylah . meyh sini nak story sikid meyhh . alolo bucuk , meyh meyh ! hihi .
*gediks kann aku . 
KESAH ? punyee pasal aku lha aku nak gediks punn .
tak kacau duwet mak bapak kau pun ann ? so ?
atototo , aku dah merapu segala dah nh . hoho xDD
okay , berbalik kepada tajuk entry aku (cewahh , ayad macam taik kucen , haha :'] )
okayokay , kitee serious . taknak mainmain dah . soriemoriee kayy bucukkk <3
okay , korang mesti nak tahu kan ? aku cakap iloveyou tu kat sapee ?
mesti nak kan ? yess , aku tahu . korang tersangatlah nak tahu kann , hehe .
act , aku iloveyou kat bubu aku lha , rickdeensone :') eh , sape pulak rickdeensone tuh ?
ohh , dia tuh ? dia tuh amirul arik lha . hihi . dia lha bubu aku xD
*aww , dediks sudaaaa .
hee :D nope lha . dea act , bukan boyfiee aku punn . besties jea :)
tapi aku dah anggap dea macam tu ohh .
(soriesoriee , nampak sanad aku nh SS kan ? SYOK SENDIRI)
yess ! aku memang macamnih pun lha . soriee kayy ^^ hee ,
okay , btw , aku sayang sanad dekad arik nh . 
sebab :
*dea baek 
*dea comel <3
*dea sukee shared problem dea ngan aku
*dea sukee cakap direct terus ngn aku
*dea sweett <3 *ni yang paling aku sukaaa :)
*dea manjemanje xD
*dea gedikgedik , hehe . *ayad aku ? HAHA :pp
*dea memahami aku
*dea tak malu dengan aku
banyak lagilah . sampai ke pagi esok pun aku rase tak habis2 jugak aku list bende alah nh . hihi xD
andd , yang paling penting kan ? aku tak pernah bergaduh dengan dea :') sumpah aku sayang dea sampai mati wehhhhh xD
okay , aku berterimakasih dekad dea sebab , dea dah buadd something nh kad aku .
and aku suka sanad sanad . korang tengok eh , bende ape ?

awhhh ! sumpah bubu aku nie sweet kan <3 hihi , aku sukee bende nh . walaupun takde dekad aku :'(
tapi send gamba pun , jadilahh :) hihi . aku sayang kauu lha arikk . hee :D kiss cikid , boleh ?
aha , aku mengade . dahdah >< hii , btw , aku sukee tulisan arik , lawwa :)


okay , ini pulak yang aku buad dekad arik . sumpah buruk kann tulisan aku ? yea , aku tahu .
tapi macam biaselah , aku nh kann jenis gedik jugak . nak jugak aku buadd bende yang aku tak reti , hihi . bialahhh >< sukahati aku lha . kalau suka hatikau ? haha , merepek ape dah aku nh .
okayy , tu jea entry aku harinih . act , aku nak tunjuk gamba-2 nh jekk . tapi kan , aku dari tadi asek merapu,merepek segala bagai , sampailah cerita nh jadi panjang . hihi .
eh , dah menguap ? haha , kantoii . aku nampak tuh . heee :DD
yelaa . taktahu pulak yang story aku nh boleh buad korang mengantuk kan ? hoho .
kaylah . pegi tidur . byeeee :)
 

Saturday, 27 August 2011

Hanya Padamu :')

hihi , entry aku :') HANYA PADAMU -,-
yess ! aku tahuu , sweet :)) memanglah , hihi :']
okay , act , tu tajuk laguuu . sumpah aku suka gilaa lagu tuh ohh :)
and aku tengah menghafal lagu tu sebab nak nyanyi kat someone nih><
OMG (ohh my gedik!) yess ! memang aku gedik punn ,
kalau tak gedik , aku dah tak nyanyi la , buekkk :pp
okay , you sabar kayy sayang , nanti I nyanyi dekad you lagu tuhh ,
(hihi , aku gedikss <3 )
okay : ) korang cer denga lagu nih , best kod xD hihi , tapi kalau aku nyanyi , mesti lagi best .
kankan ? HAHA #bageddd 
okaylahh , byebyee macekpacek yang comelcomel :) hiii
 

Tuesday, 23 August 2011

*NURUL ARDINI(nenek hotsetapp) , kaki likeee , hihi :D

heyyy ! entry aku ? yess , kenapeee ? hihi ,
act , anis tktahu nak tulis entry ape harinih ,
so , tadi anis yang mulee like-II dulu gamba *NURUL ARDINI , hihi .
then , *NENEK HOTSETAPP tu pulak , kononnye , nak membalas jase baik anis lha .
then , dea pegi likee-II balek status and pict-II anis , hihi xP

see ? dea dah like ape yang ade kann , haha !
sanggup korekk anis punya status dari atas sampai bawahh ,
semata-II nak LIKE ! HAHA ,
k lha , byeee :') MUAHHH , heeeeee :D

weeeee :D tak sabar nak raya ^^

hello hello :') hihi ,
weee :DD tak sabar nak raya kann . hheee .
baju rayee korang berape pasang jea ? colour ape , cantik tak ? beli katmane ? dengan sape jea korang pegi beli ?
huaaaaaaaaaa :D maaflah kalau aku banyak tanye . akumemangmacamnih :'(
hihi , eh , baju rayee aku tiga pasang jea kod :(
*kebaye --> colour puteh : )
*kurung pahang --> colour merah :)
*kurung moden --> colour kuning mas tu , euwww , haha
plus kebayee yang satu lagi , colour pinkk , awwww <3
eh , semua jadinyee empat pasang lha ,
bilalahh aku nak pakai semua tukan ? hiii ,
eh , korang PUASA macammane pulak xP tinggal takk ?
haaaa , mesti tinggal kan , kan ? *ngaku cepadd , kalau tak , aku tembak kangg . (ade pistolkep?) HAHA !
eh , jangan tinggal lha puasa , takbaekk tahhuu :)
okaylah , malas nak tulis panjang-II sanad , dah bosan , hee . kbyee :)
*besok puasa tauu xD

Monday, 22 August 2011

WEEEEEE :DD DAH ADE BLOG BARU DAH (^.*)

heyyy ! hihi , sukee doe . dah ade blog baru :')
neway , tengs fer RICK DEENSONE a.k.a AMIRUL ARIK sebab dea yang tolong editkan blog anis : )
SUMPAH ! LOVEYOULAH ARIK , hihi .
*okay , tahu aku gedikss kann , kesah ? buwekkk :pp
okay , nie lha rickdeensone tuh :) yeah , aku tahu dea comel <3 hihi . sebabtu lha dea edit blog aku kasi COMELCOMEL HEE :DD tengs sayangg <3*oupsss !

k lha , aku tahu , aku nh "SS" siked . (syoksendiri) HAHA ! 
DARI TADI LAGI AKU MENGGEDIK SORANG SORANG , TAPI FOLLOWER TAKDE LAGI PUNN , HEE :DD #takpe , aku bace entry nh sorang sorang jea lha . kbyee :'(

*ENTRY NH LAWAK , SO , GELAKLAH :D

Saturday, 20 August 2011

LALALALALA

qwertyuiopasdfghhjkkllzxcvbnnm

ShoutMix chat widget